HTML

Indul az Onlajnok blog!

2013.11.28. 15:17 Onlajnok

Az Onlajnok.com több mint egy éve, 2012.október 24-én indult útjára, azzal a céllal , hogy új színt hozzon a magyar sportközvetítésekbe. Jégkoronggal indul, majd jött a foci, a vízilabda, a tenisz, a kézilabda majd a Forma 1 közvetítése is. Folyamatosan csatlakoztak az új kollégák, akik lelkesen vetették bele magukat a munkába. Egy év alatt több mint 60 munkatárs több mint 4000 eseményről tudósított már.

Mégis valami hiányérzetünk van, mert nincs felület azoknak az élményeknek,érzéseknek, amiket szereztünk ezeken a közvetítéseken. Ott vagyunk személyesen a mérkőzéseken, a legmagasabb osztálytól a harmadikig is ezért van miről mesélnünk. Úgy döntöttünk nekivágunk a blog írásnak, hogy megosszuk amit látunk, hallunk és tapasztalunk!

Kolarics László
Onlajnok.com

www.onlajnok.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr735665710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása